O NAMA

IN2 je softversko razvojna i konsultantska kuća osnovana 1992. godine koja danas regionalno posluje kroz svoju matičnu tvrtku IN2 Zagreb, te 9 vlasnički povezanih društava: IN2 Koper u Sloveniji, IN2 Sarajevo, IN2 Beograd, IN2 Skople, MegaIN2 Orašje, GRAD Pula, IGEA u Varaždinu, te INsig2 i INFOPUS u Zagrebu .

Svoju snagu temelji na znanju cca 340 visokoobrazovanih i kreativnih stručnjaka te na kvalitetnim i inovativnim rješenjima kojima podržava poslovanje svojih klijenata od osnovnih operativnih funkcija do poslovnog odlučivanja. U protekloj 2007. godini IN2 grupa je ostvarila oko 20 m EURA prihoda kroz poslovnu aktivnosti konsaltinga, projektovanja , implementacije i održavanja informacionih sistema.

IN2 Sarajevo kao članica grupe djeluje na teritoriju Bosne i Hercegovine, pružajući podršku lokalnim klijentima u svim područjima svoje poslovne aktivnosti.

U periodu od zadnje tri godine, utrostručila je broj zaposlenih što je omogučilo stabilno održavanje već instaliranih aplikacija kao i samostalno pružanje IT podrške za potrebe budućih klijenata za koje vjerujemo da će prepoznati našu kvalitetu i odlučiti se za dugoročno partnerstvo s IN2.